Iglo Roerbak Sensatie Tagliatelle con Funghi Porcini Voordeelverpakking

Iglo Roerbak Sensatie Tagliatelle con Funghi Porcini Voordeelverpakking

tagliatelle funghi

Iglo Roerbak Sensatie Tagliatelle con Funghi Porcini nu ook in 750g voordeelverpakking*!

Een smaakvolle combinatie van verse tagliatelle met bospaddenstoelen in een romige saus van kaas en peterselie, gebaseerd op een klassiek Toscaans recept. Verwarm alle ingrediënten al roerend in een pan voor een heerlijke maaltijd in een handomdraai. 

*Alleen verkrijgbaar bij Jumbo.

Bereidingswijze

Ontdooien is niet nodig. 

Koekenpan icoontje
Pan: Doe de diepgevroren inhoud van de verpakking in een pan en voeg 6 eetlepels water toe. Verwarm al roerend 12 minuten op matig vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.


Bewaar advies

Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.



Ingrediënten en allergenen

Gekookte verse tagliatelle 40% (harde durum tarwemeel, water, ei, zonnebloemolie, zout), champignons 17% (Agaricus bisporus), water, room (melk) 8%, uien, bundelzwam 6% (Pholiota Nameko), zonnebloemolie, magere melk, eekhoorntjesbrood 1% (Boletus edulis fam), harde kaas (melk, zout, stremsel, lysozyme (ei)), rijstzetmeel, knoflook, peterselie 0,4%, tarwemeel. zout, rozemarijn, zwarte peper. 



Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.



Melk, ei & tarwe



Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Energie (kJ)
705 kJ
Energie (kcal)
168 kcal
Vetten
8,2 g
waarvan
3,0 g
Koolhydraten
18 g
waarvan
1,9 g
Vezels
2,5 g 
Eiwitten
4,8 g
Zout
0,65 g
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
* Verplichte velden
  • Tagliatelle con Funghi Porcin
    door LMJ Sinjal
    Dit is zo oh makkelijk om klaar te zetten voor de kinderen wanneer zij binnen 1 uur zeggen: "mam, we komen bij jouw even eten!". Ze zijn dol op de recepten van Iglo.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen