
De bekende Iglo Lekkerbekjes, maar nu ook vegetarisch! Op basis van rijst en tarwe. De Vegetarsiche Lekkerbekjes zijn gemaakt van rijst en tarwe. Een heerlijk vegetarisch alternatief!
✓ Rijk aan vitamine E
✓ Bron van Omega 3
✓ Vegan
Lees hier meer informatie over plantaardige eiwitten.
De Vegetarische Vissticks van Green Cuisine zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Lees meer over deze voedingsstoffen.
Lees meer over de manieren waarop Green Cuisine bijdraagt aan een gezondere planeet.
BEREIDINGSWIJZE
Niet ontdooien voor gebruik.
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de diepvries Vegetarische Lekkerbekjes in het mandje van de airfryer en zorg ervoor dat ze elkaar niet aanraken. Bak gedurende 13 minuten tot ze goudgeel gebakken zijn.
Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
** (-12°C) 1 maand
*** (-18°C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ingrediënten en allergenen
Rijstvlokken 37% (water, rijst), water, koolzaadolie, tempurabeslag 7,7% [tarwebloem, rijstbloem 1,2%, zout, koolzaadolie, maisbloem, bakpoeder (stabilisator: difosfaten, rijsmiddel: natriumbicarbonaat), dextrose, gluten(tarwe)], beschuit [tarwebloem, zout, rijsmiddel: ammoniumcarbonaat)], gluten (tarwe), beslag 5,7% (tarwezetmeel, tarwebloem, zout), paneermeel (tarwebloem, dextrose, zout, zonnebloemolie, zonnebloem lecithine), aardappelzetmeel, erwtenvezel, natuurlijk aroma, bakpoeder (stabilisator: difosfaten, rijsmiddel: natriumbicarbonaat), zout, tarwevezel. Totaal tarwe = 28,5%.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
2 porties vegan rijst-en tarwevulling, omhuld in beslag, voorgebakken. Diepvries.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 120 g diepvries product in de oven te bereiden. Een portie bevat 2,3 g alfalinoleenzuur