Iglo Spinazie à la Crème 170gr

Iglo Spinazie à la Crème 170gr
1

Iglo is de allergrootste fan van spinazie! Onze iconische Spinazie à la Crème kun je voor bijna elk recept gebruiken en is snel en makkelijk te bereiden. Kijk eens tussen onze Spinazierecepten voor nieuwe verrassende smaakcombinaties.

Klik hier voor meer informatie over Nutri-Score.

Bereidingswijze

Magnetron icoon

Magnetron: Doe de diepgevroren spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op maximaal vermogen (750W) gedurende 6 minuten. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren.

Koekenpan icoontje

Pan: Doe de gewenste hoeveelheid diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.



Bewaar advies

Thuis in de diepvries bewaren. 

 ** (-12°C ) 1 maand

***  (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen



Ingrediënten en allergenen

Gehakte spinazie 84%, roomsaus 16% (water, slagroom 2%, plantaardige olie, magere melkpoeder, tarwemeel, zout, weipoeder, tapiocazetmeel,suiker, specerijen.


Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.



Allergenen

Melk & tarwe


Voedingswaarde voor Volwassene

Per portie
Per 100g
Energie
 kJ
387 kJ
226 kJ
Energie
 Kcal
93 Kcal
54 Kcal
Vet
4.4 g
2.6 g
Waarvan verzadigd
 Saturates
1.2 g
0.7 g
Koolhydraten
5.7 g
3.3 g
Waarvan suikers
 Suikers
3.0 g
1.7 g
Voedingsvezels
 Dietary
3.1 g
1.8 g
Eiwitten
6 g
3.5 g
Zout
1.4 g
0.81 g
Vitamine A
886 µg
521 µg

Referentie inname van een gemiddelde volwassene

*Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie (170g) in de magnetron bereid. Individuele behoeften kunnen variëren. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
  • Zoete smaak
    door Lamein
    We eten dit product al jaren, prima smaak. Sinds kort ervaren we een onprettige zoete smaak en een grovere structuur. Ik lees hierover op internet veel meer opmerkingen.