Iglo Biologische Spinazie à la crème

biologische spinazie a la crème

Iglo is de allergrootste fan van spinazie! Proef nu onze Biologische Spinazie à la crème. De echte smaak van Iglo Spinazie à la crème, maar dan afkomstig van biologische landbouw. 

BEREIDINGSWIJZE

Magnetron icoon

Magnetron: Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 750W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150g. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. 

Koekenpan icoontje

Pan: Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even laten doorkoken. 

De kooktijden kunnen variëren per apparaat.

BEWAAR ADVIES

Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 

BIO Certificatie : Skal NL-BIO-01

Ingrediënten en allergenen

Gehakte spinazie* 84%, water, room* (melk) 2,7%, magere melkpoeder*, tarwebloem*, koolzaadolie*, zeezout, tapiocazetmeel*, suiker*, witte peper*, nootmuskaat*.
Kan mosterd en selderij bevatten. 

*van biologische oorsprong

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
 
230 kJ
 
344 kJ
 
4
 
%
Energie (kcal)
 
55 kcal
 
83 kcal
 
4
 
%
Vetten
 
2,6 gram
 
3,9 gram
 
6
 
%
waarvan
 
0,7 gram
 
1,1 gram[Edit text here]
 
6
 
%
Koolhydraten
 
3,3 gram
 
5,0 gram
 
2
 
%
waarvan
 
1,7 gram
 
2,6 gram
 
3
 
%
Vezels
 
1,8 gram
 
2,7 gram
 
Eiwitten
 
3,7 gram
 
5,5 gram
 
11
 
%
Zout
 
0,76 gram
 
1,1 gram
 
18
 
%
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven