Iglo Biologische Spinazie à la crème

Iglo is de allergrootste fan van spinazie! Proef nu onze Biologische Spinazie à la crème. De echte smaak van Iglo Spinazie à la crème, maar dan afkomstig van biologische landbouw. 

BEREIDINGSWIJZE

Magnetron icoon

Magnetron: Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150g. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

 

Koekenpan icoontje

Pan: Doe de diepvries spinazie in een pan en dek af. Verwarm de spinazie op een middelhoog vuur tot het kookpunt en laat 2 minuten doorkoken. Regelmatig roeren.

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 

BIO Certificatie : Skal NL-BIO-01

Ingrediënten en allergenen

Gehakte spinazie* 84%, water, room* (melk) 2,7%, magere melkpoeder*, tarwebloem*, koolzaadolie*, zeezout, tapiocazetmeel*, suiker*, witte peper*, nootmuskaat*.

*van biologische oorsprong

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
 
230 kJ
 
344 kJ
 
4
 
%
Energie (kcal)
 
55 kcal
 
83 kcal
 
4
 
%
Vetten
 
2,6 gram
 
3,9 gram
 
6
 
%
waarvan
 
0,7 gram
 
1,1 gram[Edit text here]
 
6
 
%
Koolhydraten
 
3,3 gram
 
5,0 gram
 
2
 
%
waarvan
 
1,7 gram
 
2,6 gram
 
3
 
%
Vezels
 
1,8 gram
 
2,7 gram
 
Eiwitten
 
3,7 gram
 
5,5 gram
 
11
 
%
Zout
 
0,76 gram
 
1,1 gram
 
18
 
%
Vitamine A
 
515 
 
µg
773 
 
µg
97 
 
%
%
Vitamine E
 
2,1 
 
mg
3,2 
 
mg
26 
 
%
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 150 g diepvries product in de magnetron te bereiden.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven