
Iglo is de allergrootste fan van spinazie! Proef nu onze Biologische Spinazie à la crème. De echte smaak van Iglo Spinazie à la crème, maar dan afkomstig van biologische landbouw.
BEREIDINGSWIJZE

Magnetron: Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150g. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Pan: Doe de diepvries spinazie in een pan en dek af. Verwarm de spinazie op een middelhoog vuur tot het kookpunt en laat 2 minuten doorkoken. Regelmatig roeren.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies.
De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Niet rauw of ontdooid eten.
Ingrediënten en allergenen
Gehakte spinazie* 84%, water, room* (MELK) 2,7%, mager MELKpoeder*, TARWEbloem*, zonnebloemolie*, zeezout, tapiocazetmeel*, suiker*, peper*, nootmuskaat*.
*van biologische oorsprong.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

