Iglo Biologische Spinazie à la crème

Iglo is de allergrootste fan van spinazie! Proef nu onze Biologische Spinazie à la crème. De echte smaak van Iglo Spinazie à la crème, maar dan afkomstig van biologische landbouw. 

BEREIDINGSWIJZE

Magnetron icoon

Magnetron: Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150g. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

 

Koekenpan icoontje

Pan: Doe de diepvries spinazie in een pan en dek af. Verwarm de spinazie op een middelhoog vuur tot het kookpunt en laat 2 minuten doorkoken. Regelmatig roeren.

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Niet ontdooien voor gebruik.
Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies.
De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Niet rauw of ontdooid eten.

Ingrediënten en allergenen

Gehakte spinazie* 84%, water, room* (MELK) 2,7%, mager MELKpoeder*, TARWEbloem*, zonnebloemolie*, zeezout, tapiocazetmeel*, suiker*, peper*, nootmuskaat*.
*van biologische oorsprong.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
 
230 kJ
 
345 kJ
 
4
 
%
Energie (kcal)
 
55 kcal
 
83 kcal
 
4
 
%
Vetten
 
2,6 gram
 
3,9 gram
 
6
 
%
waarvan
 
0,7 gram
 
1,1 gram[Edit text here]
 
6
 
%
Koolhydraten
 
3,3 gram
 
5,0 gram
 
2
 
%
waarvan
 
1,7 gram
 
2,6 gram
 
3
 
%
Vezels
 
1,8 gram
 
2,7 gram
 
Eiwitten
 
3,7 gram
 
5,6 gram
 
11
 
%
Zout
 
0,76 gram
 
1,1 gram
 
18
 
%
Vitamine A
 
515 
 
µg
773 
 
µg
97 
 
%
%
Vitamine E
 
2,1 
 
mg
3,2 
 
mg
26 
 
%
%
Foliumzuur (B9)
 
43,7
 
µg
65,6
 
µg
33
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 150 g diepvries product in de pan te bereiden.

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden