
Iglo is de allergrootste fan van spinazie! Proef nu onze Biologische Spinazie à la crème. De echte smaak van Iglo Spinazie à la crème, maar dan afkomstig van biologische landbouw.
Bereidingswijze
Magnetron: Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 750W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150g. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren.
Pan: Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even laten doorkoken.
De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Bewaar advies
Ingrediënten en allergenen
Gehakte spinazie* 84%, water, room* (melk) 2,7%, magere melkpoeder*, tarwebloem*, koolzaadolie*, zeezout, tapiocazetmeel*, suiker*, witte peper*, nootmuskaat*.
Kan mosterd en selderij bevatten.
*van biologische oorsprong
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.