Voedingsdeskundige Lauren Woodley

Lauren Woodley

Nutrition Lead bij Nomad Foods

Geregistreerd voedingsdeskundige

Lauren Woodley is een geregistreerd voedingsdeskundige en Nutrition Lead bij Nomad Foods, Europa's grootste diepvriesbedrijf. Bij Nomad Foods geeft ze leiding aan het Nutrition-team. Ze is verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van de strategie op het gebied van voeding en de daarop gemaakte commitments  namens Nomad Foods. Hierbij adviseert en deelt ze haar expertise met haar collega's uit Europa, onder andere over voedingswaardes en een gezond voedingspatroon.

In de afgelopen tien jaar heeft Lauren in de voedingsindustrie gewerkt aan tal van producten en merken en heeft ze daarbij gepleit voor gezond en duurzaam eten en positieve gedragsveranderingen. Verder geeft ze voorlichting over voeding, met als doel positieve keuzes voor de gezondheid voor iedereen mogelijk te maken. Haar harde werk werd in 2020 beloond toen zij voedingsdeskundige van het jaar werd in het Verenigd Koninkrijk.

Lauren is lid van de University of Leeds School of Food Science and Nutrition Industrial Advisory Board, waar ze zitting heeft in de Taught Student Sub-Committee, en is een fervent promotor van STEM-carrières.

Bekijk Lauren Woodly haar Linkedin profiel