Vis airfryer

Hoe lang moet vis in de airfryer?

 

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om onze visproducten te bereiden? Dan is de airfryer de perfecte oplossing! Met de airfryer bereid je onze vis op een krokante en smaakvolle manier. Lees snel verder.

 

 

Vis uit de airfryer

Het bereiden van vis in de airfryer heeft veel voordelen. Vis uit de airfryer is een gezonder alternatief op vis uit de frituurpan. Door vis in de airfryer te bereiden heb je namelijk geen olie nodig. Hierdoor worden er minder vetten aan de vis toegevoegd. Bovendien is het opwarmen van vis in de airfryer heel gemakkelijk en hoef je onze diepgevroren visproducten niet te ontdooien voordat je ze in de airfryer plaatst. Daarbij is vis uit de airfryer extra krokant doordat de hete lucht in de airfryer de vis gelijkmatig verwarmt. 


Vis bereiden in de airfryer

Om vis in de airfryer te bereiden verwarm je de airfryer voor op het gewenste aantal graden. Plaats een van onze diepgevroren visproducten zoals onze vissticks of kibbeling in de airfryer. Volg de bereidingswijze die staat aangegeven op de verpakking. Als je meerdere porties verwarmt, zorg er dan voor dat de vis niet te dicht op elkaar ligt. Draai halverwege de vis om zodat beide kanten goed gaar worden. 
 


Het bereiden van vis uit de airfryer kan per merk en type airfryer verschillen. Lees daarom voor gebruik ook altijd nog even de handleiding van je eigen airfryer door. Bovendien kan de bereiding van vis in de airfryer per Iglo product afwijken. Bekijk daarom ook onze vissticks airfryer en kibbeling airfryer pagina’s.


Vis airfryer recepten

Heb je onze vis in de airfryer bereid maar nog geen inspiratie voor een recept? Bekijk dan eens onze recepten pagina’s. Maak bijvoorbeeld een lekker broodje visstick. Binnen 20 minuten klaar en geliefd bij veel gezinnen! Zin in een wat traditioneler recept? Combineer onze vissticks dan met aardappelpuree en spinazie. Eet smakelijk!