Kibbeling airfryer

Hoe lang moet kibbeling in de airfryer?

Genieten van een heerlijke portie krokante kibbeling? Bereid onze kibbeling dan in de airfryer. Met de airfryer bereid je gemakkelijk en snel onze kibbeling zonder olie. Benieuwd naar de voordelen en naar hoe je het beste kibbeling opwarmt in de airfryer? Lees dan verder. 


Kibbeling airfryer

Kibbeling opwarmen in de airfryer heeft vele voordelen. In de airfryer bevindt zich een verwarmingselement dat lucht verwarmt. Deze hete lucht wordt door de afgesloten kookruimte geblazen waardoor de kibbeling gelijkmatig opwarmt. Door het gebruik van de hete lucht krijgt de kibbeling een lekkere krokante textuur. Bovendien hoef je geen olie te gebruiken. Dit maakt de airfryer een gezonder alternatief dan bijvoorbeeld de frituurpan.

Kibbeling opwarmen airfryer

Om kibbeling in de airfryer op te warmen begin je met het voorverwarmen van de airfryer op 180 graden Celsius. Als de airfryer warm genoeg is plaats je de kibbeling in de airfryer mand. Zorg ervoor dat de kibbeling niet te dicht op elkaar ligt zodat ze gelijkmatig kunnen opwarmen. Bak de kibbeling gedurende 10 minuten in de airfryer. Open de airfryer halverwege de kooktijd en draai de kibbeling om zodat beide kanten goed gaar kunnen worden. 

We geven hier een algemene uitleg van het opwarmen van kibbeling in de airfryer. Let op dat deze bereiding per airfryer type en merk iets kan afwijken. Voor het opwarmen van kibbeling in de airfryer is het dan ook belangrijk om eerst de bijgevoegde handleiding van je eigen airfryer door te nemen. 

 

Kibbeling airfryer recepten

Wanneer je de kibbeling uit de airfryer hebt gehaald serveer deze dan met een beetje citroen en tartaarsaus voor de klassieke smaak. Je kunt deze saus gemakkelijk zelf maken met ons tartaarsaus recept. Zin in een andere topping? Maak dan een lekkere remouladesaus met augurken en mosterd. Serveer de kibbeling los met saus naar keuze of maak een lekker pitabroodje met kibbeling. Eet smakelijk!