Snelle en makkelijke studentenmaaltijden

Lekker en goed eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ontdek het zelf met onze tips en idee├źn voor studentenmaaltijden!

 

Snelle studentenmaaltijden

Wanneer je dus erg druk bent en in tijdnood zit, kan een snelle maaltijd je redding zijn. Gelukkig hoeft lekker en goed eten niet altijd het resultaat te zijn van uren zwoegen in de keuken. Met de ideeën voor studentenmaaltijden van Iglo hoef je ook niet al te lang te wachten voordat je lekker kunt eten.

Een oplossing hiervoor zijn de Iglo Roerbaksensatie maaltijden. Deze maaltijdzakken uit de vriezer  hebben een gemakkelijke bereidingswijze, je hoeft slechts de ingrediënten uit de verpakking al roerend in een pan te verwarmen. Verder hoef je naast een beetje water helemaal niks toe te voegen. Binnen een paar minuten heb je dan een snelle en heerlijke maaltijd. Alle studentenmaaltijden die je op basis van Roerbaksensatie bereidt, zijn rijk gevuld met knapperige groenten en omdat ze snel en vakkundig zijn diepgevroren, is de smaak en versheid van de ingrediënten optimaal bewaard gebleven waardoor het een heerlijke maaltijd is!

De Roerbaksensatie maaltijden van Iglo bieden je een ruime keuze aan gevarieerde maaltijden op basis van vlees, vis, kip of vegetarisch, en zijn te vinden in het vriesvak. Je kunt de mix gemakkelijk thuis bewaren in de vriezer en eruit halen wanneer je deze nodig hebt. Handig, voor als je verder niks in huis hebt, geen tijd of zin hebt om boodschappen te gaan doen of geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Zo kun je lekker en goed eten en alsnog tijd over houden!

 

Iglo recepten voor een snelle studentenmaaltijd

Wanneer je toch wel ergens wat tijd vandaan hebt kunnen toveren om nog te koken, maar een lange dag achter de rug hebt en geen zin om uren in de keuken te staan, dan heeft Iglo een gevarieerd aanbod aan makkelijke recepten voor een heerlijke en snelle studentenmaaltijd. Vind hier de recepten die je binnen een handomdraai bereid hebt. Neem bijvoorbeeld onze snelle visstick recepten. Ook handig om tijd te besparen: Plan je studentenmaaltijd vooruit en doe meteen al je boodschappen online! Alle ingrediënten die jij nodig hebt voor onze recepten hebben wij alvast voor jou bij elkaar verzameld, zodat je met één druk op de knop alles direct online kunt bestellen bij de supermarkt!

 

Ga voor voorgesneden groenten

Naast snelle en makkelijke recepten bieden wij je ook een breed scala aan voorgesneden groenten aan, wat ook heel wat voorbereidingswerk scheelt! Het Iglo Groente-Ideeassortiment met verschillende groente mixen zijn speciaal door onze chef samengesteld en zorgt ervoor dat je bijna niks hoeft te doen. Zo in de pan, zo op je bord! Hierdoor krijg je met gemak toch je dagelijkse groeten binnen. De mix kun je net als Iglo Roerbaksensatie gewoon bewaren in de vriezer en eruit halen wanneer je het nodig hebt. Daarnaast hebben we altijd nog onze heerlijke ingevroren spinazie als snelle oplossing. Een gezonde maaltijd is ook zo op tafel met onze Ping & Klaar maaltijden. Gezonde maaltijden kunnen ook gewoon uit de magnetron komen! Lees hier hoe onze diepvriesmaaltijden worden bereid.