Hoe worden de iglo diepvriesmaaltijden gemaakt?

Doordat de ingrediënten van onze maaltijden snel en vakkundig zijn diepgevroren, is de natuurlijke smaak en versheid optimaal bewaard gebleven. Ook blijven de groenten hierdoor lekker knapperig en mengen de verschillende smaken niet met elkaar.

Bij alle Roerbaksensatie maaltijden worden de onderdelen van de maaltijden apart diepgevroren. De saus wordt gekookt, waarna het in blokvormpjes wordt gegoten en diepgevroren. De andere ingrediënten worden ook apart voorbereid en daarna diepgevroren. Aan het einde van het proces worden alle diepgevroren elementen samen verpakt. Pas bij jou in de pan komen de ingrediënten bij elkaar. Dit zorgt ervoor dat ieder ingrediënt zijn natuurlijke en unieke smaak behoudt.
Bij alle Ping & Klaar maaltijden worden de verschillende ingrediënten afzonderlijk bereid en in het bord gelegd. Daarna wordt het bord gesealed en diepgevroren. Door het diepvriezen mengen de smaak van de losse ingrediënten niet met elkaar. Na het vriezen wordt het bord in de kartonnen doos gedaan. 

Wist je dat?

Wist je dat... Ping&Klaar naast de magnetron ook in de oven kan? Op deze manier kun je ook makkelijk met z’n tweeën tegelijk eten! Kijk op de productpagina voor de bereidingswijze.