Vissticks airfryer

Hoe lang moeten vissticks in de airfryer?
Vissticks airfryer
Hoe lang moeten vissticks in de airfryer?

Vissticks airfryer recepten

Vissticks zijn gemakkelijk om in de airfryer te bereiden. Het enige wat je hoeft te doen, is de airfryer voorverwarmen op 180°C. Vervolgens plaats je de vissticks in het mandje van de airfryer, zorg ervoor dat de vissticks vrij in het mandje liggen. De vissticks zijn klaar na 12 minuten. Om het je nog gemakkelijker te maken heeft Iglo al heerlijke vissticks recepten geselecteerd.

Kibbeling airfryer

Heerlijke krokante kibbeling, wie wilt dat nou niet? Dankzij de airfryer is dit gemakkelijk te realiseren. Verwarm de airfryer voor op 180°C, plaats de kibbeling in het mandje van de airfryer, zorg ervoor dat de kibbeling vrij in het mandje ligt. Zet de timer voor 10 minuten. Na 10 minuten kan je heerlijk genieten van krokante kibbeling. Lekker als toevoeging bij het avondeten of als lunch! Bekijk hier recepten met kibbeling.

Iglo vis uit de airfryer

Wist je dat, veel visproducten van Iglo gemakkelijk te bereiden zijn in de oven en airfryer? Check hiervoor altijd even de verpakking of website. Iglo heeft daarnaast speciale visproducten voor in de oven en airfryer. Heerlijke vis in een licht gepaneerd jasje. Wil je ook heerlijke, krokante vis van Iglo uit de airfryer proberen? Naast vissticks en kibbeling kun je hieronder zien welke producten van Iglo je nog meer in de airfryer kunt doen. Welke vleesvervanger of gepaneerde vis gaat het worden?