Alles over maaltijden

Alles over maaltijden

Zijn diepvriesmaaltijden goed voor je? Is de magnetron slecht voor je? Lees meer over smaak, versheid en gemak...

Ontdek hier onze tips voor makkelijke studentenmaaltijden!

Tegenwoordig zijn we allemaal druk. Vooral als je studeert en dit moet combineren met andere zaken, zoals een bijbaan of stage. En natuurlijk wil je ook nog tijd vrijmaken om leuke dingen te toen met vrienden of vriendinnen. Gebrek aan tijd hoeft niet ten koste te gaan van lekker en goed eten. Echter, gebeurt dit helaas in de praktijk wel en kiezen studenten vaak voor snelle ongezonde snack, waardoor ze meestal ook nog eens duurder uit zijn.

Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. Ook met een klein budget kun je gevarieerde studentenmaaltijden bereiden. Wij bij Iglo begrijpen dit maar al te goed! Daarom hebben wij verschillende tips voor gemakkelijk te bereiden studentenmaaltijden zodat je binnen no time een snelle maar toch voedzame maaltijd voor een schappelijk bedrag op tafel kan zetten.

Zijn Roerbaksensatie en Ping & Klaar goed voor je?

Wij hechten veel belang aan de selectie en bereiding van onze ingrediënten om jou de beste kwaliteit maaltijden te kunnen bieden.

 purity claim

Is een magnetronmaaltijd slecht voor je?

Wist je dat... 75% van de consumenten hun magnetron gebruikt om een kant-en-klare maaltijd op te warmen?

Hoe worden de iglo diepvriesmaaltijden gemaakt?

Doordat de ingrediënten van onze maaltijden snel en vakkundig zijn diepgevroren, is de natuurlijke smaak en versheid optimaal bewaard gebleven.

Interview met Kenneth Nilsson

Niet alleen Willem Fijten is chef-kok bij iglo: de Zweedse chef-kok Kenneth Nilsson is ook verantwoordelijk voor het bedenken van nieuwe recepten. Als een van de vele gepassioneerde chef-koks die koken voor iglo, geeft hij zijn expertmening over (diepvries)maaltijden. 

Lees hier een kort interview...